skip to Main Content
HR Recruitment: Omdat Jouw Ontwikkeling Ook Belangrijk Is!

HR Recruitment: omdat jouw ontwikkeling ook belangrijk is!

Maak je eigen ambities waar met HR recruitment

Ben jij HR medewerker? Dan ben je waarschijnlijk voortdurend bezig met de loopbaanontwikkeling van anderen. Je bent in je baan veel in gesprek met anderen over ontwikkeling en ambitie(s) en hoe deze passen in de organisatie. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar hoe zit het eigenlijk met jouw ambities? Oeps, vergeten! Dat kan zomaar gebeuren. Lees hieronder daarom meer over wat HR recruitment voor je kan betekenen.

Laat ook jouw dromen uitkomen

We zien ze veel: HR medewerkers die andere mensen dag-in-dag-uit duwtjes in de rug geven om ze verder te helpen in hun carrière. Tegelijkertijd met dit nobele werk vergeten ze zichzelf en blijven ze veel te lang op dezelfde positie zitten. Ironisch wel, de loopbaan ontwikkelaar die zichzelf niet ontwikkelt in zijn of haar loopbaan. Gelukkig kan iemand in een HR-functie ook aan een loopbaan werken. Maar net als ieder ander heeft hij of zij soms ook een duwtje in de rug nodig. Dat kan met HR recruitment.

Nieuwe stappen zetten in je HR-carrière

Hoewel je je werk in HR hopelijk met veel passie doet, wordt het misschien wel tijd voor een nieuwe uitdaging. Als je kiest voor HR recruitment wordt (dit keer) samen met jou gekeken naar je talenten en potentie, en komt zo de functie naar boven waar jij het best tot je recht komt. Dat is belangrijk, want een fijne baan geeft je uitdaging, zelfrespect en identiteit. Daarom wil ook jij natuurlijk werken in een functie waar je écht betekenisvol kunt zijn!

Waar kies jij voor?

Veel HR professionals hebben hun momenten waarin ze zelf ook zoekend zijn naar hun volgende stap. Ga je voor die rol waarin je gaat leidinggeven? Of toch liever die verdieping als specialist verder ontwikkelen? Blijf je bij je huidige werkgever en in dezelfde branche? Of stap je uit je comfortzone en wil je nieuwe kennis opdoen in een totaal andere organisatie of sector? Wie zich als HR professional dat allemaal afvraagt, kan de antwoorden vinden door met een ander professional in gesprek te gaan door middel van HR recruitment. Probeer het, en wellicht krijg jij ook dat belangrijke zetje in de goede richting!

Meer handige werktips vind je op onze blogpagina!

Back To Top