skip to Main Content
Slaapbank Onmisbaar In Een Studentenkamer

Slaapbank onmisbaar in een studentenkamer

Bespaar ruimte en geld

Ga je binnenkort studeren en heb je geen ruimte voor een bed én een bank? Dan is een slaapbank de ideale oplossing. Je bespaart zo flink op de vierkante meters, zodat je kamer niet helemaal staat volgepropt. Daarnaast doet een slaapbank qua uiterlijk vandaag de dag niet onder voor een normale bank. Zo valt het dus niet eens op dat je eigenlijk een bed in je woonkamer hebt staan en ziet het er opgeruimd uit.

Op kamers

Mijn eigen slaapbank doet nog steeds dienst. Ik kocht hem toen ik ging studeren. Op de 16m2 van mijn studentenkamer was het bittere noodzaak om ook nog een kleine tafel en kledingkast in mijn kamer te proppen. Overdag was het een bankstel in een gezellige woonkamer en ‘s avonds kon ik er heerlijk op slapen. Hij is al meerdere keren met me mee verhuisd. Nu ik inmiddels iets ruimer behuisd ben en plaats genoeg heb voor een echt bed, doet hij dienst als extra bed voor vrienden die blijven slapen.

5 voordelen van een slaapbank

Een slaapbank is misschien wel het meest ideale meubelstuk dat een mens zich kan wensen. Kijk maar eens naar de volgende voordelen:

  • Je bent geen extra ruimte kwijt
  • Overdag netjes opgeruimd
  • Altijd een extra bed voor gasten
  • Je bespaart geld omdat je maar één meubel hoeft te kopen in plaats van twee
  • Makkelijk met verhuizen, want kleiner dan een normale bank en bed.

Slaapbank onmisbaar in klein huis

Dus ben je klein behuisd of ga je binnenkort studeren? Dan kan ik je aanraden om altijd voor meubels te kiezen die meerdere functies kunnen vervullen. Zo kun je voor je gevoel toch ruim leven op een beperkt oppervlak. Een slaapbank is dan een goede aanschaf. Ze zijn er in alle soorten en maten, en de prijzen vallen gelukkig reuze mee.

Ken jij nog andere slimme manieren om ruimte te besparen op je studentenkamer
laat het weten!

Back To Top